Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Stjälk

Moder natur,
Fader jordens skapare,

jag känner mig övergiven,
oälskad,
ständigt ensam,
bland vitsippor och dansande höstlöv ,
i en doft av sommarregn.

Moder natur,
Fader jordens skapare,
ni är allt som jag behöver,

öppna mina ögon,
visa mig en stening knappt synlig väg,
trösta mättande min själ,
låt mig finna stillhet, ett sövande lugn ,
under tegelstenar,
innanför träväggar,
tillsammans med andetag.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-03 15:31



Bookmark and Share


    Max Poisé
Den fångade mig! Bravo :-)
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann