Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Visst!

 

Visst!
Kan man ha mardrömmar på dagarna
Liksom på nätterna

Man vill vakna till utan gräns
Man vill leva utan gräns
Man bara vill vara frisk

Såret!
Leks inte med tiden
Pinsamt och infekterat blir den med tiden

Mardrömmen kan vara ett land man bor i
Eller ett misslyckat liv
Och kanske leva i en meningslös tid

Visst!
Alla kan drabbas stora och små
Man kan evig uppleva mardrömmarna

Visst!
Gud kan påverka negativ
Miljön omkring kan vara mest negativ




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2018-09-04 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP