Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inget guld än dina ögon

 

Dina ögonblickar
På flykt
Mötte mina ögonblickar

Du var på flykt
Jag var på flykt
Vi var på flykt

Våra ögonblickar letade inte efter guld
De sökte inget hem
De var efter friheten

Inget guld än dina ögon




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2018-09-04 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP