Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett rop i tomma intet .


Rop efter kärlek

Förvriden tomhet i själens innersta hjärta.
En styrka förbrukad, sönderslagen till en oigenkännlig massa. En sargad kropp ger svagheten en allt starkare plats likt kampen genom tjälens hårdnande yta .
Små armar i jakt efter kärlek - sin mors kärlek. Ett rop i tomma intet - ett rop som tiden och hopplösheten satt bojor på.
Spring, spring du barn på flykt i en vuxen kvinnas boning. En flykt från smärtans uppviglande hårdhet - ett barn så värt att älskas.




Fri vers av Lowinda
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-04 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lowinda
Lowinda