Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Soltrollets skugga


Soltrollets skugga jag vill vara din vän

Ta min utsträckta hand - fyll mitt hjärta med skimrande nyanser

Blås liv i min själ - låt den sakteliga blomstra i din trevande närhet

Låt mossan bli vår bädd - ett tak av svepande nyanser

Blickar som bränner - en avgrund men ack så längtansfull

Soltrollets skugga - du är vän med mig




Fri vers av Lowinda
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-09 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lowinda
Lowinda