Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tolv mjuka små tassar



Tolv mjuka små tassar - två smekande händer

Sex ögon av tillit - två ögon av beundran

Fyra hjärtan som slår för den fullkomliga sanningen

Vad vore jag utan er närvaro

Kärleken mellan människa och djur




Fri vers av Lowinda
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-09 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lowinda
Lowinda