Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem ser

Tårar flätas samman i ett ösregn
En mun skriker ut sin smärta

Vem ser att jag är ledsen

Steg släpas fram i motgång
En själ som skriker efter styrka

Vem ser att jag är ledsen
Ingen
Bara jag




Fri vers av Lowinda
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-28 22:37



Bookmark and Share


  Lowinda
Tackar ödmjukast för era rader
2019-11-29

    ej medlem längre
En väldigt tänkvärd, lågmäld och fin dikt.
2019-11-29

  Jan Widströmer VIP
Dyster sorg och ensamhet väl fångade
2019-11-29

  AKT VIP
Finstämd och rörande. Gillas.
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lowinda
Lowinda