Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du och jag

Tårar som aldrig tycks sina
smärta att aldrig mer få se dig

Dina ögon var matta och bad om hjälp
en långsam smekning över din mjuka päls

Min kind mot din varma kropp
jag ska lindra din oro och smärta

Tolv år av obeskrivlig kärlek
det var du och jag

Du somnade så fridfullt min älskade katt
din kamp är slut och katthimlen är nu din




Fri vers av Lowinda
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-27 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lowinda
Lowinda