Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytmen

du är
socialt etablerad
så som jag är
socialt deprimerad
då din känsla
av vad min känsla
ska känna
tränger

fram
når jag fram
till
dig?




Fri vers av Trädkatt
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-05 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädkatt