Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barn som flyger

kan något vara för stort?

deras
förvåning
förminskar

vissa
förstorar

inget
till allt

för att finna

ett samtal?
kontakt

-
då du kopplar in
sprids det så fort
om du kunde flyga
skulle du kanske se
men dina ben
står på

steniga gator


du

tvivlar
trevar
stannar

släpper


om du
bara
kunde
flyga




Fri vers av Trädkatt
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-13 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädkatt