Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på distans

skrattar
mot mig
med mig
åt mig
obehag
klär mig
och du
undrar
så du
kollar
rör mig
stör mig
tar mig




Fri vers av Trädkatt
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-10 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädkatt