Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gud är man... val 2018

 

(Gud är man,
Därför alla profeter var män
Och ingen kvinna)!

Sade han till mig!
Upprepade han gång på gång!
Tjatade som fan!

Arabisktalande!
En flykting som bor i Sverige sen femtonår tillbaka!
Från Irak!

Du som krigar för din religion demokrati!
Du som röster och vill verkställa demokrati!
Demokratin har misslyckat med sin hjärntvätt

Flyktingarna är den största hotet mot demokratin
Oavsett vad har de för religion som bakgrund
Oavsett varifrån kommer de

En flyktings tro sitter fast i sintt blod 
Oavsett hur stort demokratin blunder!
Oavsett hur evig demokratin ljuger!

Demokratin kommer aldrig vinna en flyktings hjärta!
GUD ÄR MAN!
FATTAR DU DEMOKRAT!

Röster man på S, MP, V + C och FI fan partier

Då röster man på den manliga Gud, demokratis värld

 ISALM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2018-09-06 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP