Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tre alternativen!

A)Av tacksamhet.
B)Av plikt!
C)Eller för att jag vill!

Symboliseras av de tre små grisar, eller The Grisarna!?

Och Tänk, om man fått lära sig detta , i skolan! Detta ABC...

Eller att slutligen AB betyder Aktiebolag, men vad står det onämnda C;et för!?

Finns det någon symbolisk makt?




Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-06 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim