Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
if I needed You


pusselbitar

genom rymderna kan vi höra

utan att  förstå när

pusselbitar faller på plats

önskar

önskar inte

vågar

vågar inte




Fri vers av dorotea VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-06 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP