Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditskrivelse av dig, i såpornas värld!

Jag skrev om dig på Facebook.
Skrev inte dit ditt namn såklart!
Alla trodde att det handlade om mig!
Alla utgår ju ifrån det, om man inte absolut ditskriver namnet, på den man menar!

Jag skrev ; "Du är inte fångad av en stormvind, du är fångad i såpornas värld"
Jag fick en reaktion på det, men det var inte det jag ville!
Tänk; Jag brukar inte skriva om andra människor; Tror Jag!?
Jag brukar skriva om vad som försiggår, i min sinnevärld, de tankar jag har!

Eller den konst jag har för handen! Den konst, som ska bli till!
Men som i olika stadier, är olika Färdiga , i tanken!

Så, det är sant, att jag reducerade dig mor!
Men var det inte du som reducerade dig själv?
Du refuserades av några, ibland många.
Kanske för att du reducerade dig själv?
Kanske för att människor såg din negativa spiral...
Du hade svar på allting, Varför just allt negativt, hänt Just dig!
Du refererade även dig själv, DET VAR JOBBIGT, att höra på!
Och det jag skrev om dig, var inte onödigt!
Det var sant, och det var ofta det våra samtal handlade om...
Vad hände i såpornas värld?
Och om man nu skulle tänka sig, hur du tänkte , i denna fråga var; Och jag förstår inte...

Tänkte du att såpornas värld, var renodlad fantasi?
Eller tänkte du, att det trots allt kunde finnas en verklighet i såpornas värld?
Vilken personlighet hade de olika såporna?
Ja, då var man verkligen fast...
Var du där?
I såpornas värld...
MEDVERKANDE!
Jag bara frågar!




Bunden vers av Mim
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-07 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim