Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöd

hennes ögon glödde
under de sista augustistrålarna
och höstens intåg susade i vinden

klövern bakom hennes öra slokade
och jag ville aldrig att vi skulle ta slut




Bunden vers av simoninsilence
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-08 17:24



Bookmark and Share


  HelenaW
Vackert!
2019-01-23
  > Nästa text
< Föregående

simoninsilence
simoninsilence