Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallskrift

Nej jag pratar inte i onödan
Inte planlöst utan mening
Kallprat utan intressant innehåll
Är inte värt minsta smekning
Tystnad är ingen större bedrift
Hellre än småkallt kallprat
Skriver jag en innehållslös
Kallskrift




Fri vers av Patrik M
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-10 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M