Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorlig!

 

Den nakna sanningen
Ser dig med kärlek

Du är blind!

De nakna lögnarna!
Fångar dig hem till sig

Du är blind!

Den nakna sanningen!
Sörjer din blindhet och vill befria dig ur blindheten ut

De nakna lögnarna!
Lovar dig mera lögner och ännu starkare blindhet

Du väljer själv!
Du väljer lögnernas värld!

Sorlig!
Sorlig!

Att du är blind!

Ingen kan lysa din väg än du själv
Ingen kan tvinga dig till ljuset är du själv

Sorlig!
Sorlig!

Att du väljer att vara evig blind

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2018-09-10 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP