Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamhets vingarna

 

Inatt!

Ensamheten är oändlig!
Tystnaden är oändlig!

Vingarna!
Vingarna!

Ensamhets vingarna!

Flyg mig härifrån någonstans!
Flyg mig hem till dig!

Still!

Still rör jag mig i ensamhetens värld
Still lever jag i ingen värld

Vingarna!

FLYG MIG!
FLYG MIG!

Och låt mig aldrig falla till jorden igen

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2018-09-10 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP