Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstånd


Ett brus
förtjust
innerliga sus

Parerar rytmiskt av och an min verklighets förhållning med det som gör min förtrollning.

Floderna flödar!
Passionen!
Solen glöda!

Strömmens bländande svar tindrar färglösa sken, fyller min buk till världens scen.




Fri vers av Galten
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-06-13 03:46



Bookmark and Share


    Rieke
Förresten, på något underligt sätt som allitteration...
Det är litet medeltida kyrkligt pränta- in- i- dem- dumma- djävlarna.
Men det var väl kanske oavsiktligt.
Jag vet inte.
Men fint var det iallafall, som en enkel stjärna i kosmos.
2007-05-24

    Rieke
Mycket melodiskt.
Mindre metodiskt.
( Vilket är BRA!)
2007-05-24

    seymour
Bra... Jävlar, du är en tidlös poet min vän.
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Galten