Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rektangelns tyranni


Gårdagens heta flamma

föder idag något väldigt sansat

en molande smärta får mig

att tiga.




Fri vers av Galten
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-07-14 00:14



Bookmark and Share


    Rieke
Åh, fy fan, IGEN - jag ser det framför mig!!!
Du verkar så uppriktig i dina ord.
Det låter okonstlat.
Rått.
Opretantiöst.
Stora, tunga, mogna ord som måste ha använts många gånger.
Men nu börjar fåglarna sjunga utomhus.
Och dagen stiger upp.
Jag måste gå och sova innan det är mer för sent än vad det redan är.
Sorry - HEJDÅ
( - Åh nej! Nu kommer gatsoparbilen också..!)
2007-05-24

    C/O
Bejakar man människans dualistiska och högst botgörelse-relaterade tankesätt får man alltid sona för forna lyckor.
Lyckas vi från detta bryta oss fria kan vi vid gott mod känna att igår gjorde jag alla en tjänst genom mitt 129600-gradiga skinande(360x360 sfäriskt).
Och detta är ingen synd. Frågan är hur kommer jag dit idag utan gårdagens substanser...
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Galten