Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad. Tagning

Leende i
en sönderslagen
Spegelbild

Mörka ögon
Vittnar med
Tomma blickar

Det som
Inte dödar
Härdar

Leende
Med röda
Läppar

Uthärdar




Fri vers (Fri form) av Sara Helen VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-10 22:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så är det. varför låta någon endaste skada dig. du bär det värdefullaste inom dig. kram <3
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP