Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterminne (3)





Sent på kvällen ankrade utflyktsbåten
nära ön där vi skulle få se en aktiv vulkan

stod i mörkret, förväntansfullt
med ansiktet i utpekad riktning

spännande och intressant

med jämna mellanrum
stod en kaskad av magma
upp mot stjärnhimmelen

efter en stund rann lavan
längs vulkanens sluttning

mäktigt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-11 12:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och kraftfullt!
2018-09-16

  överlevaren VIP
Häftig syn!
2018-09-15

  Ezmeralda VIP
Ja så mäktigt, vilka starka krafter i naturen.
2018-09-12

  Lottie Ålhed VIP
Naturens under väl fångat!
2018-09-12

  Olof Lagerhorn VIP
Fint berättat om en mäktig naturupplevelse.
2018-09-12

  DominiQueen
vilken fantastisk upplevelse av naturens otyglade glödande passion.
2018-09-12

  MALVAA VIP
underbart
2018-09-11

    Peter Söderqvist
Det är inget dåligt minne.
Väcker text som speglar urkraften i vatten.
2018-09-11

  Nils-Robert
Skulle också vilje se det. Vore så intressant .
2018-09-11

  Maria Sundelin VIP
Naturens under vackra och ibland farliga
Kramar
2018-09-11

  Eva Helene VIP
Ja, mycket mäktigt att se och uppleva kan jag tro. Fint förmedlat!
2018-09-11

  Blomma-Stjärna VIP
svindlande perspektiv - tack för att få dela upplevelsen av att vara så liten som inför en kaskad av magma som slår upp emot stjärnhimmelen!
2018-09-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken naturupplevelse! Men tacksamt att vi inte behöver uppleva detta i Sverige.
2018-09-11

  Öknens Ros VIP
vi har faktiskt vulkaner i Sverige, men INTE aktiva. men det måste vara ett mäktigt skådespel att se.
2018-09-11

  ULJO
Håller med. Tur att vi är förskonade här i norden
2018-09-11

  Feliaxel VIP
Tur att vi inte har så mycket av det här
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP