Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige börjar likna en diktatur

Sverige börjar likna en farlig och sjuk diktatur
så styrt av EU banker och medias hjärntvätt
och av globalistiska politiker och vänstervriden kultur
och en feminism som pratar genus och ovett
och som i denna "hentid" vill ta bort ord som mor och far
och få barnen i förskolor att inte veta vilket kön de har.

Sverige börjar likna en farlig och sjuk diktatur
där allt som inte passar regimen stigmatiseras
så folk inte vågar kritisera sånt som pride och mångkultur
av rädsla för att deras liv av motståndarna ska raseras
svenska folket fyra av fem styrs att förråda sitt land
medan kvinnor våldtas och bilar sätts i brand.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-12 11:53



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Bra beskrivning av vad som sker i landet/länderna, alla är ju lik-riktade nu. En skam.
/Maria
2023-01-06

  Ulf Carlsson VIP
Diktens form med två sexradiga strofer ger bra struktur. Synd att de inte får bestå av var sin mening. Meningsbyggnaden bryts ju i näst sista versraden! Rimmen fungerar hyfsat, men det råder en viss asymmetri i metern.
Diktens tanke är mer oklar och skulle bli mer förståelig av en tredje, förklarande strof.
Jag är ju själv svensk sedan 76 år. Tillhör jag den schyssta femtedelen? Om inte, vad ska göras åt saken?

2020-05-04

  Fredrik Axelsson
Bra skrivet!
2018-09-12

  Staffan Nilsson
Jag älskar Sverige - tryggt, demokratiskt och fredligt land.
Vad vill du ha istället?

2018-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Detta MÅSTE jag helt enkelt kommentera med ett rungande: BRAVO!!!
2018-09-12

  Onomatoprofet VIP
Jag tycker Sverige börjar likna Tyskland på 30-talet
2018-09-12

    Runsaasti täytettä
Många delar dina tankar och slutsatser.
2018-09-12

  mare VIP
Sanningen i ett nötskal!
Tack för ditt mod att
skriva ner och visa upp!
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine