Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigsalliansen Nato

Sverige behöver inte Nato för fred
det är Nato som behöver Sverige för krig
makten vill i denna krigsallians ha oss med
Sverige har tagits in på en farlig stig.

Freden är i det svenska folket rotad
men vapen tillverkar vi säljer och ger bort
och nu är den rotade freden hotad
av politiker av ohederlig sort.

De tjänar hellre deep state än vårt lands fred
bra att somliga inte vill ha oss med.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-13 12:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Landsförrädare är alla som går USA:s ärenden, d v s är positiva till NATO.
2023-01-16

    lydriket
Nu skall Sverige bli nya Ukraina i den omvända Kuba-krisen.

Bra text om den unisona och farliga krigsretoriken i media som står under kontroll av TNI, Trusted News Initiative.
2023-01-16

  WyS VIP
Bra genomlysning!
2023-01-14

  MariaEvighet
Tack för text!! Landsförrädare är de allihopa
samla upp dem med en skopa
låt dem få sota det de gjort
med att SVerige få bort.
Otroliga skeenden kommer snart
men svenske mannen blundar
tills han körs bort till förläggning i Ukraina eller något annat land
och ser Sverige förintas ... hmm/Maria
2023-01-14

  Larz Gustafsson VIP
NO to NATO!
Den som är för NATO är en landsförrädare.

2023-01-13

  Staffan Nilsson

Och Jimmie Åkesson är jättelycklig att NATOansökan och deepstate blir pk i Sverige!
2023-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag är motståndare till allt det där.
2023-01-13

  Koloristen
Jag är för militarism och upprustning, men emot NATO.
2023-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Naivt att tro att vi skulle vara synonyma med Baltikum.
Själv kommer jag att göra allt för att sabotera.
Svenska patrioter krossar NATO!
2023-01-13

  Kungskobran VIP
Ta upp det med våra baltiska vänner.
De skattar sig lyckliga att de är med i Nato, de hade annars varit en munsbit för Putin
2023-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra skrivet.
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine