Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eliten i Davos

Eliten möts och talar hemligheter
och de inbjudnas tuppkam växer en meter
nej även om jag så på kuppen förgås
lyder jag aldrig eliten i Davos
för World economic forums möte där
som bevakades av soldater med gevär
var blott en sammansvärjning för total makt
en konspiratorisk och djävulsk pakt
som tar hjälp av skurkorganisationer
som FN EU och andra unioner
som också leds av samma globalister
som vill sätta fårskocken i sitt klister.

Transhumanism världsregering och diktatur
digitalt ID höga priser och mångkultur
samt plandemier och manipulerat väder
i framtidens femtonminuters städer.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-23 12:00



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Tack Thylacine för en härlig o sann text, den är precis som verkligheten visar oss, ...fast man tror att man lever i en dröm/mardröm alltså. /Maria
2023-03-04

  Larz Gustafsson VIP
För att jag kan.
Lär dig stava.
Är du dyslektiker?
2023-02-27

  Onomatoprofet VIP
Vem bryr sig om vad du är involverad eller inte involverad i Larzzzzz? Varför ska du alltid kommentera andra kommentarer när ingen har bett om din åsikt?
2023-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag är inte involverad i sådant skumrask som frimureriet, Ustasja eller annan idioti.
Du spottar i motvind, ONDnomatoprofet.
2023-02-27

  Onomatoprofet VIP
Du kanske har betalat lite extra till redaktionen för att dina gamla texter hamnar på mest bokmärkta eller är det bara en konspirationsteori?
2023-02-27

    lydriket
Gillar dina alster. En frisk sällsynthet mitt i det svenska fiskstimmets finsrum.
2023-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Så snart man nämner frimureriet uppstår ett väsande.
Det där är andligt.
Att det finns konspirationer är ställt utom allt tvivel.
Men det betyder inte att allt är konspirationer.
Motståndet mot att frimureriet avslöjas är i sig en indikation på att något är galet.

2023-02-24

  Kungskobran VIP
Konspirations teorier
i all ära
vi har mycket att lära
2023-02-23

  Koloristen
*självcensur*
2023-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Frimurare allesammans.
2023-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine