Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt enligt agenda 2030

I Holland vill regeringen lägga ner
tusentals jordbruk för att nå klimatmål
helt enligt agenda 2030 det sker
men folkets protester emot är av stål.

Media i Sverige håller käften såklart
vill ej vi ska veta om vad som händer
att ett lands globalistregering så "rart"
stjäl folks egendom sker i alltfler länder.

För vi ska ju inte äga någonting
samt ge upp vår frihet utan förargelse
och blott tills vår död lydigt vallas omkring
i vårt egna digitala fängelse.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-18 10:08



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Vansinnet pågår dag ut och dag in... det är för alltid slut med världen, kommande år blir mer än tuffa!
Som kristen vet man vad Bibeln säger- exakt det som sker nu.

!APPLÅD till dig./Maria
2023-10-24

    lydriket
Bra att du belyser hur de vill få kontroll över matproduktionen, inte minst i kornboden Nederländerna.
2023-04-04

    Påfågel
Hejdlös kapitalism leder till flertalets misär. Samhällen behöver en viss grad av socialism.
2023-03-19

    Tidsljus
Till och med jag - som har psykisk sjukdom - kan syna det här konspiratoriska blajet.

Låg nivå. Bättring tack.
2023-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror på ett socialistiskt samhälle.
En planekonomi.
2023-03-18

  Koloristen
Storkapitalet är aldrig socialt. Ned med dem bara!
2023-03-18

    ej medlem längre
Lyckan att inte vistas i konspirationsteoretikernas bubbla är stor.
2023-03-18

  WyS VIP
Så bra skrivet. Avskalat och hur andra länders befolkning ropar högt medan vår egen befolkning till stor del tystnat och vägrar se sanningen!
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine