Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan folket klappar takten

World economic forum nästlar sig in
får alltfler av sina trogna vid makten
runt i världen de kryper under folks skinn
och för överstatlighet klappar takten.

Du kommer inte äga någonting alls
men du kommer vara lycklig påstår de
de tystar dig om du i protest ger hals
dessa globalister som till satan be.

Deras young global leader lyfts till makten
medan folket grundlurat klappar takten.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-12-12 13:00



Bookmark and Share


    lydriket
So "we penetrate the cabinets" skulle inte applådera denna brandfackla. Men jag gör det.
2022-12-13

  MariaEvighet
(Jesus kommer efter vedermödan, Larz. Matt kap 24.)
Bra text! om knektarna och följarna av den s k globaaala agendan som folk inte har ett hum om. Det är som du säger man nickar och följer. Men oj vilka skrik det kommer framöver. The leader of the pack... /Maria
2022-12-12

  Koloristen
Global cabal. Otäckt, höllö!
2022-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Utan import står vi oss slätt.
Jag är för solidarisk och antiimperialistisk handel med tredje världen.
2022-12-12

  Kungskobran VIP
Fram för nationalismen stoppa globalismen spärra gränserna, åt he med det globala, ät och producera svenskt .
2022-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar om den ledaren som Antikrist.
Men när han kommer till makten kommer vi frälsta att vara borta från Tellus och hemma i himlen.
Jesus har hämtat oss.
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine