Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I BLOCKET


I FÄRG

Målar ur minnet och flinar
Karlar som harar
som sparar

Kvinner som spinner
men brinner

 

Penslar är lustiga redskap




Fri vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-13 09:39



Bookmark and Share


  Minkki VIP
instämmer, penslar är lustiga redskap :)
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP