Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad. Tagning. Bryt.

Tårar som
Blandas med
Droppar från skyn

Avslöjar där
Under sminket
Den flammiga hyn

När murarna
Faller nedåt
Vem reser sig

Jo, den starka
Person Som bor
Inom mig

Här står jag
I min Nakenhet
Blottad för alla

Redo att våga
Hejdlöst uti
Livet falla







Fri vers (Fri form) av Sara Helen VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-14 00:28



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Diktjagets styrka lyser fint här.
2018-12-09

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt!
2018-09-16

  the wildcat VIP
så starka vi blir av att våga hoppas och tro på livets möjligheter.
kram <3
2018-09-14

  ULJO
Det egna jagets sjävterapi. Bra skrivet
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP