Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ödets öga

Ödets öga


Ödets öga!
Ser på människorna olika

Ödets händer!
Tar oss till våra sista vila

Att dö i en olycka eller naturligt
Att dö helt sjukt eller friskt

Själen nekar sin bo i min själ
Den söker efter en annan kropp

Kroppen kämpar evig mot själens boende
Den söker efter en annan själ att ha

Vinnaren!
Den eviga vinnaren blir ödet!

Ödet bestämde över!
Gud bestämde ödet!

Just den här själ i den här kroppen
Just den kropp till den här själen

Ödet!
Ger människan sin kön

Till en pedofil eller homo
Till kvinnomisshandlare eller sexmördare

Till terrorist eller en självmordbombare
Till demokrat nazist eller socialist

Till dum eller en geni
Till filosof eller analfabetiskt

Till sökande efter svar eller håller med
Till motståndare eller neutral

Till en kärleksfull människa eller människohatare
Till likavärde eller jag är mer värde

Osv………………………..

Ödets öga är Guds öga
Ödets hand är Guds hand

Som bestraffar oss för den vi är

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-09-14 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP