Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Koden!

 

DU!
Bröt min själ sönder

Du!
Har kapitulerat mig ständig!

Harmoni har jag inte längre
Romantiken känner jag inte längre

Udda!
Var du min själ

Till udda människa!
Blev jag till

En tid för att jag bli hel finns inte
Att få möjligheten att vrida klokan tillbaka får man inte

Udda!
Udda var jag!

Till udda människa!
Blev min själ! till

Du knäckte mig helt!
TACK DU!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2018-09-14 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP