Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart tog min uppväxt vägen


Bli inte rädda nu
mina syskon

Jag vill bara lära känna er

Det är inget fel att vi inte orkat
Det är inget fel att känna fel
Att känna kan bränna
Man måste fly

Vi flög alla åt varsitt håll
för att leta efter oss själva

Vi hittade inte ens varann

Men jag vill veta var ni varit
mina syskon

Jag har saknat
och saknar er alla
fast vi aldrig haft nån tid
att berätta för varann
vad vi hatat eller älskat
eller saknat

I våra huvuden
har vi rest med varann
det har ej varit lika svårt

Men jag vill att vi skall våga
så att det bränns
och känns
som tusen nätters jobb

Och om orden inte räcker hjälper
så kan vi hålla i varann
måla några bilder
för att blotta våra själar
och se om det kan hålla

Jag bara saknar er
Jag har saknat er så länge
Jag har saknat er
i hela mitt liv











Fri vers (Fri form) av innakarin
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-14 19:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja det låter som en bra ide,

fint framfört av dig
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin