Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Beslutsamt

 

Du tog tid!
Du tog tid på sig!
Du tog tid på sig att säga något

Jag väntade!
Jag väntade i helvete medan du häll bensinen!
Jag väntade och väntade utan liv!

Du tänkte!
Du tänkte oberoende!
Du tänkte långsamt och oberoende!

Jag såg ingen människa i din själ!
Jag ser och möter ingen människa!
Jag ser ondskans hem i dig

Du tog inte tid på sig!
Du tänkte blixtsnabb!
Du var beslutsamt!

Försvinn härifrån!
Du är ej välkommen hit!
Och kom ALDRIG tillbaka!

Djävla kristen flykting DU NAJI!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-09-15 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP