Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Din kalla blod

 

Din kalla blod!
Din kalla hjärta!
Dina kalla händer!

Har mördat kärleken
Har avrättat livet
Och är av ond skapat

Din kalla själ!
Den kalla du!
Dina kalla ord!

Visar vem egentligen du är

Så låtsas inte att du bry sig
Så låtsas inte att du har en värm hjärta
Och kan älska

Du talar död!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-09-15 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP