Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftermath

 

In the aftermath 

Of her blowing my mind I'll

Take lessons in math

 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-15 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP