Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mina drömmar

Håll om min vilja och
bär mina drömmar.

Skriv dina tankar eller
sy ihop mina sömmar.


Tänk på alla känslor och
livet som bara går.

Skratta högt i regnet eller
torka bort en tår.


Följ med mig i skrattet och
krama bort all sans.

Se på mig med närhet eller
som om jag inte fanns..












Fri vers av Whero
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-16 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero