Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgjut din själ Wizzie!

Wizzie!
Vem?
Jag!
Mitt konstnärsjag!
Utgjut din själ!




Bunden vers av Mim
Läst 124 gånger
Publicerad 2018-09-16 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim