Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Meningar från mina tidigare dikter som jag har satt ihop till en ny dikt :)


Kärlek

Jag har aldrig älskar någon så högt på jorden som jag gör med dig.
Du är obetalbar för du är det finaste jag har! Därför ska jag stoppa dig i en burk, stänga locket och aldrig öppna den, jag ska bevara dig väl.

Det finns en låga inom mig som du har skapat, en låga av lycka, kärlek och omtanke till dig.
Du ger mig styrka, som när Bamse dricker sin honung eller Karl Alfred äter sin spenat, ger du din styrka genom den kärlek du ger mig.

Du är mitt syre så jag kan andas, mitt stöd så jag kan stå och du får mitt hjärta att fortsätta slå. Du är den finaste jag har, du är mitt immunförsvar.

Det är så mycket jag vill ha sagt, men orden räcker inte till. Men jag vill att du ska veta, att jag aldrig kommer kunna eller vilja ersätta den plats du har i mitt hjärta.

Du har fått mig att känna en äkta lycka och det är du som får mig att komma upp ur sängen varje morgon. Det är du som får mig att leva vidare.

Du är som en stjärna i den mörka himlen.

Fisken klarar sig inte utan sitt vatten, tänk dig att jag är fisken och du är vattnet- jag klarar mig inte utan dig.

Pappret räcker inte till för att beskriva hur mycket du betyder för mig, men du ska veta från djupet av mitt hjärta, att jag älskar dig!




Fri vers av Jasmine_S
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-16 11:33



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Författad på min fölsedag. Bra kärleksdikt.
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S