Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄPPEL, PÄPPEL - tanka

Nu är skördetid

äpplen har lämnat träden

hamnat i kastrull

blivit mos till pannkaka

sötma till havregrynsgröt




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-18 17:13



Bookmark and Share


  Niliboy
Häruppe har vi inga äppelträd, men vi har ju Konsum!
2018-09-19

  ULJO
Ett äpple om dagen.............. Gott
2018-09-19

  M.Eta
Trots torka har äppelträden givit mycket frukt iår. Bra tanka
2018-09-18

  DavidM VIP
Fin årstidskildring.
2018-09-18

  Feliaxel VIP
Gott med äpplen
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP