Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

Så många möten.
Möten som främjar våran framtid.
Möten som behandlar vårat tidigare liv.
Möten som får hjärtat att expandera.
Möten som får själen att krackelera.
Hela livet består av möten.
Ensamma somnar vi in..




Övriga genrer av David Gunnarsson
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-16 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gunnarsson
David Gunnarsson