Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OAVSETT OMSTÄNGHETER GÅ VIDARE DIN VÄG


GÅ VIDARE DIT!

Vad det än händer
Men med ett nyfött morgon ljus
finns du ju fortfarande på jorden

Mellan dig och dit
finns bara dit

Gå vidare dit




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-17 09:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ny dag, nya möjligheter!

2018-09-17

  Öknens Ros VIP
varje morgon nytt liv, ännu en möjlighet att gå framåt i livet.
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP