Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Släpp jaget och lev

 

Du!
Hade något i dina tankar

Du!
Hade något att säga

Men,
Det gjorde du inte

Du!
Bara håll tyst

Jag!
!!!!!!!!!!!!!!

Jag!
Det blev mycket jag av dig

Jag!
Det hördes bara jag av dig

Det blev bara tyst!
Jag var tystdöd i väntan på min avrättning

Släpp DITT jag!
Släpp JAGET!

Och lev som en ödmjuk människa



 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2018-09-18 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP