Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ge oss mer tid

 

Ge mig mod!
Ge mig styrka!

Så jag kan leve längre

Ge mig smärta!
Ge mig mer ensamhet1

Så jag kan dö i tysthet

Ge mig mera drömmar!
Ge mig ännu starkare drömmar!

Så jag kan dö i fred i min sömn

Ge mig mer tid!
Ge mig mer tid att älska dig!

Så jag kan vara evig med dig

I dina tankar!
I dina drömmar!

Är jag bara en illusion

I mina drömmar!
I mina tankar!

Är du verklig

Säg till mig den du saknar i verkligheten!
Så jag ger dig den du saknar i verkligheten!

Ge oss mod och mer tid att förstå varandra

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2018-09-18 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP