Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen vill sen

Om du vill.

Så vill jag.

Då vill vi.

Vill du nu.

Jag vill sen.




Fri vers av Whero
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-18 16:06



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så kan det vara ...ler
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero