Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där som vågorna vänder


Där som vågorna vänder.

Där vatten träffar land.


Invid solvarma stränder.

Blandas vatten och sand.


Där enar vi våra händer.

Låter hjärtan stå i brand.


Ett litet ljus nu jag tänder.

För den våg som gick i land.




Fri vers av Whero
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-18 15:44



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Enkelt och fint diktat
2018-09-28

  Syrran77
Underbart vackert rimmat!
2018-09-22

  Maiah VIP
Otroligt vacker
2018-09-20

  Maj-Lis VIP
Varmt och vackert
2018-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero