Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den perfekta lögnen

 

Den ideala
Och,
Perfekta lögnen genom tiderna

Kärlek!

Som människan tycker mycket om
Och,
Dödar för

Kärlek!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2018-09-19 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP