Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som stigen söker sig fram

mellan träd
över nakna rötter
runt stora tysta stenar

djupare
längre och längre in
längre bort

försvinner




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-21 23:22



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Att läsa denna...var som ljuv musik
2018-09-22

  DavidM VIP
Väldigt behagliga rader, sköna att läsa.
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP