Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt hjärta av ros

 

Mitt hjärta av ros
Mitt hjärta är en äng

Du förvandlade den till öken

Mitt hjärtas alla rum för alla
Mitt hjärtas inre rum är för alla

Du förvandlade den till ett fängelse

Mitt hjärta kom aldrig fram hem
Mitt hjärta flydde på flykt sitt hem

Du satte ett pris på mitt hjärta

Mitt hjärta av kärlek
Mitt hjärta av förlåtelse

DU människan fyllde den med blindhat




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-09-20 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP