Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Knäckt

 

Jag är knäckt sen länge
Sen så länge
Så länge än någon tror

Då Adam blev sparkat ur paradiset ut
Då Noah byggde sin ark
Då himmelen regnade svavel

Jag är helt sönder
Hjärtat är knäckt
Blodet har stelnat i mina vener

Trovärdig var inte kärlek
Trovärdiga var inte familjen, vänner etc
Trovärdig är inte människan

Knäck av hat är jag
Knäckt av lögnarna är jag
Knäckt av ensamheten är jag

Endast gud kan göra mig till hel igen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2018-09-20 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP